Mode plein Blog
Image default
Particuliere dienstverlening

Advies bij letselschade op no cure no pay basis – zoekt u letselschade advies in de Randstad?

Wie op zoek is naar letselschade advies in de Randstad, doet er verstandig aan om advies bij letselschade, op no cure no pay basis in te schakelen. De deskundige juristen van Trias Legal staan u graag bij om uw claim in te dienen, om te onderhandelen met de verzekeraar, of om namens u te procederen. Met hulp bij letselschade op no cure no pay basis weet u zeker dat de kosten van juridische hulp voor u binnen de perken blijven.

Zoekt u letselschade advies in de Randstad? Advies bij letselschade op no cure no pay basis is er voor u

Wanneer u het slachtoffer bent van letselschade en uw verwonding is een ander aan te rekenen, heeft u in de meeste gevallen recht op een vergoeding. Het gaat daarbij niet alleen om de financiële kosten, maar ook om smartengeld voor emotionele schade. Zo’n letselschadezaak kan lang duren. Waar kan een advocaat u bij helpen?

Hoe groot is de schade?

Schade bij letsel is niet altijd even eenvoudig vast te stellen. Was u gedeeltelijk verantwoordelijk voor het ongeval, of niet? En hoe kan de emotionele schade die u heeft geleden, worden uitgedrukt in smartengeld? Een juridisch expert kan met u meekijken en helpen om de claim op te stellen.

Een fatsoenlijk aanbod

Als de verzekeraar van de aansprakelijk gestelde partij u een aanbod voor schadevergoeding doet, kan een advocaat helpen bepalen of dat aanbod redelijk is. Bent u het er niet mee eens, omdat u vindt dat u recht heeft op meer? Dan kan een advocaat namens u onderhandelen of procederen.

Krijg rechtshulp bij letselschade

Met een deskundig jurist aan uw zijde weet u wat u moet verwachten van het letselschadetraject. Met letselschade advies in de Randstad krijgt u op ieder punt van het proces ondersteuning. Maar u wilt natuurlijk geen torenhoge juridische kosten maken. Rechtshulp bij letselschade op no cure no pay basis biedt daarom een uitkomst: u betaalt alleen als het advies u iets oplevert.