Mode plein Blog
Image default
Dienstverlening

Op zoek naar een zitmaaier van een goede kwaliteit, ga dan voor de John Deere zitmaaier

Bent u op zoek naar een nieuwe zitmaaier, dan is het een goed idee om te kijken of een John Deere zitmaaier iets voor u is. Sinds de oprichting in 1837 staat John Deere bekend om zijn innovatieve landbouwmachines. Innovatieve ontwikkelingen en geavanceerde technologie voeren de boventoon bij dit Amerikaanse merk. Ook de zitmaaiers zijn van zeer goede kwaliteit en als u een zitmaaier van John Deere koopt, weet u zeker dat u geen spijt krijgt van uw aankoop. Door de ruime keus in zitmaaiers, is er altijd één bij die aan uw wensen voldoet en geschikt is voor het onderhoud van uw perceel.

 

Eigenschappen van een zitmaaier

Welke zitmaaier het beste past bij uw wensen, hangt erg af van de grootte en vorm van uw perceel. Zo heeft u voor het maaien van bijvoorbeeld een (klein) weiland een zware motor nodig, omdat dit vaak niet zo egaal is als we zouden willen. Voor een perceel dat bijvoorbeeld vol staat met bomen of andere obstakels, kan het juist fijn zijn om een kleinere zitmaaier te hebben die zeer wendbaar is. Waar veel zitmaaiers een opvangbak hebben, hebben andere zitmaaiers een zijuitworp voor het gras. Ook kunt u bij veel zitmaaiers een mulchkit kopen, waarmee het gras gehakseld als mulch weer over uw land wordt verspreid.

 

Een John Deere zitmaaier koopt u bij de specialist in de Betuwe

Wilt u een John Deere zitmaaier kopen bij een bedrijf waar ze verstand van zaken hebben? Dan is een bezoek aan het familiebedrijf De Kock Machines zeker de moeite waard. U kunt hier alle soorten zitmaaiers uitproberen, zowel van John Deere als van verscheidene andere merken. Daarbij kunnen ze u uiteraard informeren over de voor- en nadelen van de verschillende zitmaaiers voor uw persoonlijke situatie. Zo vindt u gemakkelijk de zitmaaier die past bij u en uw perceel.

http://www.dekockmachines.nl