Mode plein Blog
Image default
Zakelijk

Bijzondere vergaderlocaties op de Veluwe

Als u zoekt naar bijzondere vergaderlocatie in Gelderland, kijk dan eens naar de bijzondere vergaderlocaties in de buurt van de Veluwe. Deze inspirerende omgeving draagt bij aan het houden van een goede vergadering. Niet alleen kunt u op de bijzondere vergaderlocaties op de Veluwe een korte vergadering houden, maar u kunt er ook een hele dag van maken. Beginnend met een vergadering, waarna u even naar buiten kunt gaan om een frisse neus te halen. Daarna kunt u wellicht nog een aantal teambuildingsactiviteiten doen. Als u een lange vergadering heeft, is het een idee om een wandeling of fietstocht te maken. Dit zorgt ervoor dat uw hoofd weer leeg kan worden. Even ontspannen zorgt er vaak voor dat er weer hernieuwde inspiratie opkomt, waardoor u weer fris en met een helder hoofd de vergadering voort kan zetten.

Vergadering op de Veluwe combineren met uit eten gaan nabij Ede

Wilt u het graag groots aanpakken? Ga dan na de vergadering, die u op de bijzondere vergaderlocaties op de Veluwe heeft gehouden, lekker samen met uw personeel uit eten in de omgeving van Ede. U bepaald zelf hoe luxe u het maakt. Laat u een twee gangen menu serveren, of pakt u groots uit en gaat u onbeperkt genieten van het buffet? De keus is aan u. Wilt u het liever niet te laat maken, dan kunt u uiteraard ook voor een lekkere lunch kiezen. U kunt uit eten nabij uw ideale vergaderomgeving.  

Reserveer snel één van de bijzondere vergaderlocaties op de Veluwe

Wilt u graag gebruik maken van de mogelijkheid om te vergaderen in één van de bijzondere vergaderlocaties op de Veluwe? En daarna uit eten in de buurt van Ede? De Lunterse Boer geeft u volop mogelijkheden. Heeft u er een lange dag met vergaderingen opzitten en gaat u een drankje kunnen drinken tijdens het eten? Dat is geen probleem! Er is een gratis vervoersservice, die u van het station haalt en u daar ook weer af zet.