Modeplein

Wat zijn zonnepanelen en wat zijn de voordelen?

Geplaatst door

Vrienden van ons hebben onlangs zonnepanelen van het merk LG laten plaatsen in Barendrecht. Ze waren er helemaal lyrisch over en vertelden dat ze er zo blij mee waren! Zo vertelden ze dat de terugverdientijd maar een aantal jaar is! Wauw! Zodoende zijn mijn man na thuiskomt meteen op zoek gegaan naar meer informatie over deze panelen. Want wat zijn het precies voor panelen en hoe werkt het? Vandaag delen we onze ervaringen met u! We hebben namelijk een hoop informatie gevonden op de website van Zonnepanelen Xtra. Aan die informatie hebben we veel gehad!

Zonnepanelen zetten zonne-energie om in elektriciteit

Wist u dat zonnepanelen zonne-energie omzetten in elektriciteit? Hierdoor kunt u helemaal zelfs thuis stroom genereren. Het resultaat? Een flinke besparing op de energierekening! Daarnaast haalt u de redelijk grote investering er makkelijk uit, doordat u geniet van een aantrekkelijke BTW teruggave. Daar komt nog bij dat het mogelijk is om de zonnepanelen binnen 5 jaar terug te verdienen. Hoe snel u de investering in bijvoorbeeld zonnepanelen in Zwijndrecht terugverdient, is afhankelijk van het soort zonnepanelen dat u kiest. Na die jaren geniet u van gratis stroom. Wauw! Wie wil dat nou niet?

Zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden over de zonnepanelen die sinds een aantal weken op ons dak in Dordrecht gemonteerd zijn. We hebben vooralsnog al een aardig verschil gezien op onze energierekening. Daar zijn we natuurlijk onwijs tevreden over! Hierdoor houden we meer geld over voor andere zaken. Sparen voor een leuke vakantie met de kinderen deze zomer bijvoorbeeld. Wilt u meer weten over dit bedrijf dat A-merk zonnepanelen en toebehoort levert? Geen probleem! Neem gerust contact op via de website. De deskundige medewerkers van de klantenservice helpen u uiteraard graag verder! Dáár kunt u op rekenen!