Mode plein Blog
Image default
Auto

Auto leasen? Maak gebruik van deze adviezen

Steeds meer mensen zien het gemak van het hebben van een auto in. Veel bedrijven geven hun werknemers een auto van de zaak als deze veel moeten reizen voor werk. Een auto van de zaak, oftewel leaseauto, is voor de werkgever in dat geval voordeliger dan een vergoeding per kilometer te geven. Ook voor jou als werknemer biedt dit een groot aantal voordelen. Het hebben van een leaseauto betekent al snel een besparing van enkele honderden euro’s per maand. Zeker als je ook nog eens een tankpas van het bedrijf hebt. Je hoeft je geen zorgen te maken over belastingen en verzekeringen. Ook hiervan neemt het bedrijf de kosten op zich. Hoe fijn is dat.

Comfort met Caddy

Als je zelf een auto koopt ben je misschien eerder geneigd een eenvoudig model te kiezen. Bedrijven laten hun werknemers vaak juist kiezen uit mooie en nieuwe leaseauto’s. Daar is de Volkswagen Caddy een mooi voorbeeld van. Deze zeer ruime auto is ideaal als gezinsauto maar ook voor het vervoer van goederen erg handig. De achterbank, met drie volwaardige zitplaatsen, is in te klappen en volledig uitneembaar. De passagiersruimte is met de handige schuifdeuren zo te bereiken en de grote achterklep maakt het in- en uitladen van bagage zeer eenvoudig. Ook zitten, zowel bestuurder als passagier, heerlijk hoog.

Wat je moet weten

Zou jij ook graag zo’n fantastische Volkswagen Caddy leasen? Er zijn vele mogelijkheden. Wanneer je een leaseauto krijgt, moet je wel rekening houden met het feit dat je te maken krijgt met fiscale bijtelling. Als je je leaseauto alleen maar voor zakelijke kilometers gebruikt, hoef je echter geen bijtelling te betalen. Per jaar mag je dan wel 500 kilometer privé rijden met je lease auto. Hiervoor moet je een zeer nauwkeurige administratie bijhouden want voor je het weet zit je over die 500 kilometer heen. Maak dus vooraf een goede afweging op welke manier je van je leaseauto gebruik gaat maken.

http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen

Gerelateerde artikelen

De beste deal voor het leasen van een Ford Transit Connect

Besparen zonder moeite op je autoverzekering

Goedkoop auto leasen Drenthe