Mode plein Blog
Image default
Beauty en verzorging

Blijf er jong uitzien

We willen allemaal het liefst zo oud mogelijk voor worden maar dan wel het liefst in combinatie met er zo jong mogelijk uit blijven zien. Gelukkig voor ons zijn er de laatste jaren vele hulpmiddelen op de markt gekomen om ons hierbij te helpen. Denk bijvoorbeeld maar is aan de vele cosmetica producten in drogisterijen.

Nu zijn er natuurlijke ook nog andere maatregelen die je kunt nemen om er weer lekker jong uit te zien. Hier hoef je vandaag de dag echt geen enge operaties meer voor te ondergaan. De laatste jaren wordt er in de cosmetische branche namelijk erg veel gebruik gemaakt van fillers. Wat betreft fillers heb je twee soorten namelijk passieve fillers en de actieve fillers. Er zit een groot verschil tussen deze twee soorten. Passieve fillers waaronder hyaluronzuur vullen en hydrateren de huid terwijl actieve fillers de huid stimuleer om collageen aan te maken. Beiden methoden hebben wel hetzelfde effect want je gaat er van beiden jonger uitzien! In de meeste cosmetische klinieken is het mogelijk om deze behandelingen te ondergaan. Bent u dus bijvoorbeeld voor botox in Rotterdam dan is de kans erg groot dat je hier een fillerbehandeling kunt ondergaan.

Wat is nu het verschil in effect tussen een botox behandeling en een filler behandeling? Het grote verschil zit hem in de doeleinden van de behandeling. Een botox behandeling wordt doorgaans gebruikt om rimpels te verwijderen/ te verminderen. Daarentegen wordt een filler behandeling in de meeste gevallen gebruikt om groeven in het gezicht op te vullen. Bent u nu toevallig opzoek naar een botox behandeling dan is er nu overigens een mooie botox aanbieding Rotterdam. Een filler behandeling is niet zo gek duur meer want voor rond de 250 euro kun je hiervoor al terecht bij een goede kliniek.

 

 

 

http://injectableklinieken.nl/