Mode plein Blog
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zakelijk maar origineel

Zakelijk maar origineel

Wanneer u naar uw werk gaat heeft u als man zijnde vaak een overhemd aan. Of niet? Nu ligt het er natuurlijk aan wat voor baan u heeft want een tuinier zal natuurlijk niet snel in een overhemd op de werkvloer verschijnen. Nu proberen veel mensen iets origineels binnen de zakelijke wereld aan te trekken. De standaard overhemden zijn een klein beetje verleden tijd en de creatievere bedrukkingen zijn eigenlijk ook best wel hip. Toch trekken mensen vaak nog het zelfde aan, en daarom is het belangrijk dat u zelf iets origineels verzint. Daarmee bent u pas echt uniek. Denk bijvoorbeeld aan een overhemd met grote ruitvormige lijnen.

Ook voor de horeca is het bedrukken van de overhemden leuk. Door uw personeel er zakelijk maar toch creatief uit te laten zien zult u als eigenaar een hoop complimenten krijgen. U kunt bijvoorbeeld een quote, motto of logo op het overhemd bedrukken.

Het bedrukken van kleding is niet erg moeilijk om te regelen. Het kan eigenlijk allemaal online. U kiest een artikel uit de web winkel en vertelt wat er op moet. U kunt bij de meeste webwinkels natuurlijk ook zelf iets inleveren wat bedrukt moet worden.

Makkelijke marketing

Het is natuurlijk erg leuk om origineel te zijn en zelf uw overhemd bedrukking te ontwerpen. Toch denken veel mensen dat dit erg veel werk vereist. Dat is niet het geval! U kunt gewoon met een kleine schets aankomen zetten of digitaal inleveren. De aannemer bekijkt het en vertelt u of dit mogelijk is. Eigenlijk is qua bedrukking alles wel mogelijk. Er zijn onwijs veel verschillende stijlen in lettertypen, prints, kleuren en structuren. Eigenlijk komt er geen einde aan het assortiment daarin.

Daarom is het handig en misschien ook wel goedkopen om uw eigen overhemden te laten bedrukken. Hoe leuk is het als je werkgever of werknemer tegen je zegt van wat heb jij een leuk overhemd! Of waar heb je die gekocht? Ik vind hem echt mooi. Dan kunt u mooi zeggen dat u hem zelf heeft ontworpen en hebt laten drukken. De meeste mensen zullen verbaasd zijn over het resultaat aangezien dit niet de verwachtingen zijn die men krijgt bij het idee van een drukkerij.

Het wordt tijd om uit de comfort zone te gaan en uw eigen stijl te laten spreken. Dit is waar u zich het mees thuis in voelt en waarmee u het origineelst bent. Mensen vinden het namelijk leuk als iemand zijn eigen stijl draagt.

http://www.shirtsenzo.nl