Mode plein Blog
Image default
Auto

De beste deal voor het leasen van een Ford Transit Connect

Je hebt hem natuurlijk al gezien: de nieuwe Ford Transit Connect bedrijfswagen. Een perfecte partner voor iedere ondernemer die dagelijks op de weg is om zijn klanten te bezoeken en opdrachten uit te voeren. Wil jij voor je bedrijf ook zo’n stoere bedrijfsauto? Overweeg dan nu de Ford Transit Connect lease. Dit is de meest gunstige manier om voor een scherp tarief in deze mooie bedrijfswagen te kunnen rijden. De kosten per maand kun je eenvoudig per maand zelf uitrekenen. Je kunt op veel websites van leasemaatschappijen een proefberekening maken van de maandlasten. Maar als je voor een bedrijf meerdere auto’s wilt leasen is er vaak een deal te maken die nog gunstiger is.

Rondrijden in je eigen bedrijfswagen Als je gebruik maakt van operational lease auto dan blijft de leasemaatschappij eigenaar van de auto. Maar je kunt er bij voorbeeld wel reclame op laten aanbrengen voor je bedrijf. Deze wordt na afloop van het contract weer verwijderd als de auto op de tweedehands markt wordt verkocht. Tenzij je natuurlijk besluit om de auto zelf te kopen, want die optie is er wel. Maar je kunt er ook voor kiezen om weer een nieuwe bedrijfswagen te leasen. Dit kan opnieuw een Ford zijn als je dit een fijne auto vond om in te rijden. Maar het staat je in principe vrij om zelf de keuze te maken. 

Welke kosten komen er nog bovenop het leasecontract? Als je kiest voor lease dan betaal je naast het maandelijkse leasebedrag alleen nog de brandstof. Vaak kun je daarvoor een voordelige tankpas aanvragen waar je een leuke korting per liter mee kunt krijgen. En dan is er nog een kostenpost waarmee je rekening moet houden, maar deze heb je geheel zelf in de hand. Dit zijn namelijk de bekeuringen. Alle boetes die je oploopt met je lease bedrijfsauto worden namelijk door de leasemaatschappij doorgestuurd, je moet deze zelf betalen.

https://www.operationalleaseautozakelijk.nl