Mode plein Blog
Image default
Gezondheid

De meest gezonde ingrediënten van sapjes

De sapjes aangeboden op de website van Sapje bestaan uit 100% biologische groenten ambachtelijk geperst in een slowjuicer. Elk sapje bestaat uit 400 gram verse groenten, lokaal geteeld. De sappen bestaan uit 85% groente en 15% fruit, kruiden en specerijen. Er zijn verschillende sappen te vinden op de website van Sapje. Elk Sapje is gemaakt met een ander doel, zoals bijvoorbeeld het boosten van je immuunsysteem, energieniveau of meer. De sapjes bestaan uit verschillende ingrediënten die elk een ander doel hebben. 

De ingrediënten van Sapje

De sapjes aangeboden op de website van Sapje bestaan uit veel verschillende soorten groentes. Denk bijvoorbeeld aan spinazie, bleekselderij en gember. Elk sapje is gemaakt met een ander doel. Zo heb je bijvoorbeeld het hydrate sapje, met ingrediënten zoals watermeloen, komkommer, kokoswater, citroen, granaatappel, framboos en meer. Dit sapje is gemaakt om je lichaam te hydrateren en je dorst te lessen op momenten wanneer je genoeg vocht binnen moet krijgen. 

Een ander voorbeeld is bijvoorbeeld het Energy sapje. Dit sapje bestaat onder andere uit rode biet, paarse wortel, rode kool, paarse zoete aardappel en paarse boerenkool. Deze ingrediënten zijn zo samengesteld om je vermoeidheid te verminderen door vitaminen zoals vitamine C en B6. De mineraal Kalium die in de rode bieten zit zorgt voor het behouden van je normale bloeddruk en de rest van de ingrediënten zitten vol met mineralen en vitaminen om je lichaam gezond te houden.

Het laatste voorbeeld is het recover sapje. Dit sapje bestaat uit wortel, zwarte bes, granaatappel, kers en meer. Het sapje bevat veel vitaminen, mineralen en antioxidanten. Het drankje is zo samengesteld om bij te dragen aan de fitheid en de opbouw van lichaamseiwit door het mineraal magnesium. Dit maakt het recover sap van Sapje een populair drankje na het sporten.

De biologische sapjes van Sapje

Elk sapje dat te vinden is op de website van Sapje bestaat grotendeels uit biologische groenten die lokaal zijn geteeld. Dit is ook de reden dat sommige drankjes seizoensgebonden zijn. Naast de drie bovengenoemde voorbeelden zijn er nog veel meer sapjes te vinden op de website. Bij elk sapje is een uitleg te vinden waarom deze sapjes zijn samengesteld uit bepaalde ingrediënten en het doel hiervan. Het is mogelijk om de sapjes per stuk te bestellen of per aantal sapjes. Ook is het mogelijk om een abonnement af te sluiten. Sluit een abonnement van Sapje af, wekelijks thuisbezorgd.

https://www.sap.je/