Mode plein Blog
Image default
Management

MBA in HR management

Een MBA in HR of Human resource management is een tweejarige opleiding. Het richt zich op de werving, het beheer, en het geven van richting en begeleiding voor de mensen die werken in een organisatie. Een MBA in HR-programma biedt opleiding en kennis in het beheer van de beroepsbevolking van de organisatie.

 

Master’s in human resource management cursussen zijn in de vorm van een gespecialiseerde MSc of MBA graad. Sommige business schools bieden echter HR-cursussen aan als onderdeel van hun algemene managementgraad.

 

Het mediane basissalaris voor de top 5 business schools voor MBA in HR ligt tussen $82.500 – $109.000, met afgestudeerden die werken voor bedrijven als Amazon, Accenture, KPMG, PwC, en Deloitte.

 

Bovendien stimuleert de vooruitgang in informatietechnologie in combinatie met de voorspellende analyses in HR-processen de groei in de HR-functie. De wereldwijde Human Resource Management markt zal naar verwachting groeien met een CAGR van 11% van 2019 tot 2025.

 

Dus, als u van plan bent om uw MBA in HR na te streven, hier is een artikel dat top business schools in human resource management belicht. Het artikel behandelt ook wat is Human resource management (HRM) en waarom een MBA in HR na te streven, met carrière opties en salaris in HR-functies.

 

mba in hr van top business schools carrière optie en salaris

Hier is de schets van het artikel:

 

MBA in HR Werkterrein

Top 5 Business Scholen voor MBA in HR 

Carrière Optie en Salaris in HR Functies

Waarom MBA in HR?

MBA in HR Werkterrein 

Een MBA in HR-programma biedt kennis en opleiding in het beheer van de beroepsbevolking van de organisatie. Enkele van de meest voorkomende specialisaties zijn arbeidsrecht, talent en diversiteit management, enz.

 

Masters in human resource management cursussen zijn in de vorm van een gespecialiseerde MBA of een MSc graad. Sommige business schools bieden HR-managementcursussen aan als onderdeel van hun algemene masteropleiding, waarbij HR wordt gecombineerd met bedrijfskunde.

 

De HR-afdeling biedt de nodige instrumenten, opleiding, administratieve diensten, talentbeheer, juridisch en managementadvies die een organisatie nodig heeft om succesvol te opereren.

 

Vandaag is het HR-team niet alleen verantwoordelijk voor het aanwerven en opleiden van nieuwe werknemers of het beheren van compensaties en werknemersrelaties. De HR-functie houdt nu ook strategische besluitvorming in of het behandelen van speciale situaties in verband met fusies of ontslagen.

 

wat is een mba in HR?

Ze zijn verantwoordelijk voor het creëren van de cultuur van de organisatie en zorgen ervoor dat de organisatie een algemene visie, missie en waarden heeft die gedeeld worden met alle werknemers.

 

Belangrijkste vaardigheden

Enkele van de basisvaardigheden die een MBA in HR oplevert, zijn – inzicht in bedrijfsvoering, organisatorische en projectmanagementvaardigheden, het vermogen om complexe regelgeving te begrijpen, algemene IT-vaardigheden, leiderschap, teamwerk, besluitvorming, communicatievaardigheden, het vermogen om gegevens te compileren en te interpreteren.

 

Welke jobs kan je bekleden met een MBA in HR?

Met een MBA in HR kun je kiezen voor functies als:

1. Directeur Talent Acquisitie

2. HR Manager

3. Consultant, Leren en Ontwikkeling

4. Directeur HR

5. Coördinator opleidingen

6. Wervingscoördinator

 

Wat is het gemiddelde salaris van een MBA-gediplomeerde in HR?

Het gemiddelde salaris van een MBA-afgestudeerde is ten minste $ 50.000-$ 70.000, afhankelijk van de werkervaring, locatie en gedeponeerde expertise. Het gemiddelde salaris van een HR MBA-grad in 2019 was $ 81.381.

Bekijk de factoren die van invloed zijn op het post-MBA-salaris in 2020.

 

Wat is de duur van de MBA in HR cursus?

De duur van een fulltime MBA-programma in HR is twee jaar.

 

Hoeveel kost een MBA?

De gemiddelde kosten van een MBA van een Top business school kunnen variëren tussen $160.000-$240.000.

Hier zijn enkele tips om je MBA zakvriendelijk te maken in 2020.

 

Waarom zou ik een MBA halen?

Hier zijn de top 10 redenen waarom je een MBA zou moeten halen:

1. Carrière Groei

2. Carrière Transformatie

3. Netwerk Mogelijkheden

4. Hoge vraag met meer salaris

5. Ondernemerscapaciteiten

6. Ontwikkeling van kennis en vaardigheden

7. Versterkt vertrouwen

8. Zorgt voor geloofwaardigheid en heeft wereldwijde geloofsbrieven

9. Wereldwijde ervaring

10. Lange termijn investering

Lees meer over of het de moeite loont om een MBA te volgen, als je de kosten van een MBA erbij telt.

 

Welke bedrijven huren afgestudeerden met een MBA in HR?

Sommige van de bedrijven die afgestudeerden met een MBA in HR aanwerven zijn Honeywell, LinkedIn, PwC, Microsoft, HP, P&G, KPMG, Deloitte, Amazon, PepsiCo, Accenture, en nog veel meer.

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/