Mode plein Blog
Image default
Auto's en Motoren

Een caferacer kopen bij caferacerwebshop

Een caferacer kopen bij Caferacerwebshop is dé mogelijkheid om eraan te komen. Als je wilt weten wat een caferacer is: het is een standaardmotor, die is omgebouwd tot een sportmodel. In de jaren 50 bestond in Engeland een ontmoetingspunt voor motorracers, The Ace Cafe, waar de caferacer naar vernoemd is. Van café naar café werd met deze omgebouwde motorfietsen flink hard geraced in die tijd, vandaar de naam ‘racer’. Op de website kun je niet alleen voor de motor zelf terecht (van bijvoorbeeld het merk BMW en Yamaha) maar ook voor diverse accessoires en onderdelen: van motorkleding tot tassen en lampen. Echt álles is er te koop op motorgebied.

 

Uiteenlopende motoronderdelen online

Voor uiteenlopende motoronderdelen ook online kun je terecht. Je kunt op merk, onderdeel, type en nummer zoeken. Heel specifieke gadgets kunnen er worden gekocht. Bijvoorbeeld verlichting voor een mooie oldschool chopper. Als echte motorkenner weet je wellicht wel wat dit is: een chopper motorfiets is een motor die aangepast is; namelijk met de wielen verder uit elkaar. Harley Davidson leverde deze modellen zoals de ‘Knucklehead’ of ‘panhead’. De kleuren zijn zwart/zilver met accessoires van chroom. Op de website is bijvoorbeeld een fishtail uitlaatsdemper voor dit beroemde model te koop. Tevens zijn er onderdelen voor bijvoorbeeld het club style model te koop. Ook zadeltas steunen van Suzuki, of valbeugels die eenvoudig te installeren zijn, kun je bestellen. Dit was slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden.

 

Ontelbare keus uit motorknipperlichten

Motor knipperlichten voor jouw cafe race motor zijn ook te koop bij de Caferacershop. Er is echt heel veel mogelijk, allerlei blinkers die op subtiele wijze gemonteerd kunnen worden. Van LED-knipperlichten tot halogeen-richtingaanwijzers. Een prijsindicatie: de bullet arizona richtingaanwijzers zijn er voor €56,95. En de ZC-line LED Vorkindocator MICRO kost €169,95. Als je keuze valt op LED-knipperlichten, moet je wel rekening houden met het verschil in weerstand tussen halogeen en LED (ohm). Dit probleem is op te lossen door er een weerstand bij te plaatsen, of vervanging van het knipper relais.

 

Db killer webshop voor een stillere rit

In de db killer webshop kun je ook allerlei onderdelen vinden. Als je uitlaatsysteem te veel herrie maakt kun je daar een ‘db killer’ op plaatsen voor geluidsreductie. Ze zijn eenvoudig te installeren. Keus van 8 tot 800 euro. Montagesystemen zijn zodanig vervaardigd dat ze niet zichtbaar zijn, bijvoorbeeld bij de bomber slip-on uitlaat. Veel killers kunnen op maat gezaagd worden zoals de 41mm x 20M db Killer. Gratis verzending boven de 150 euro.