Modeplein

Een omgeving waarin je gemotiveerd en geïnspireerd raakt!

Geplaatst door

Zoekt u een bijzondere evenementenlocatie of werkplek? Wij van C-Bèta bieden zowel unieke evenementenlocatie als bijzondere werkplekken in Amsterdam aan. Een toplocatie in de met als voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Een flexibele en bijzondere werkplek

Wij van C-Bèta verlengen de levensduur van al onze producten. Onze ruimtes zijn daardoor een inspiratiebron voor iedereen die wat wil met een circulaire economie. Van overheden tot ondernemers, onderzoekers en adviseurs. Daarnaast kun je door te werken in een flexibele ruimte jouw ambities naar een hoger level tillen. De one-of-a-kind werkplekken zijn voorzien van verschillende faciliteiten. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de handige community app. Hier kun je gemakkelijk informatie uitwisselen met andere deelnemers in de community of bijvoorbeeld een ruimte reserveren.

Evenementenlocatie

Wij zijn uniek in veel opzichten. Onze prachtige is omgetoverd tot unieke evenementenlocatie met uitsluitend circulaire materialen in Hoofddorp. Hierdoor hoeft u niet langer te kiezen tussen inspirerend en duurzaam. Uw gasten worden ontvangen in een van de mooiste en uniekste evenementenlocatie in Hoofddorp. Hierbij speelt circulair een belangrijke rol. Onze ruimtes inspireren. Wat je ook in gedachte hebt, het kan bij C-Bèta! Ben je op zoek naar kleine of grote ruimtes. Bij ons kan je iedereen terecht. We bieden ruimtes waar plek is voor 200 gasten, maar ook ruimtes voor kleinere groepen. 

Unieke evenementenlocaties in omgeving Amsterdam

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een grote bijeenkomsten maar ook voor kleine vergadering. Dit is erg handig voor als u met kleine groepen komt. Voor elke wens is er een unieke evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam. U heeft de keuze om een ruimte te uren voor een dagdeel of de gehele dag. Je krijgt de beschikking over circulaire evenementenruimtes aan die ten goede komen van de inspiratie. De ruimtes die wij aanbieden zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie hierdoor wordt het creatieve brein getriggerd. Zoekt u een ruimte waar 150-200 gasten in kunnen? Of evenementenruimte voor maar een paar gasten. Voor iedereen is er een passende oplossing. Onze unieke locatie is omringt door een grote tuin waar verschillende evenementen kunnen plaatsvinden. Als duurzame en circulaire evenementenlocatie in de omgeving van Amsterdam denken wij graag mee over de mogelijkheden die bij uw past. 

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

http://c-beta.nl/