Mode plein Blog
Image default
Dienstverlening

Een transportbedrijf uit West-Vlaanderen waar u op kan bouwen

Dankzij MEANN, een koeriersbedrijf uit Kortrijk, kan u zonder zorgen uw zendingen en postdistributie doorheen België sturen. Dit transportbedrijf uit West-Vlaanderen helpt u zodat u uw zendingen probleemloos kan versturen. U kan vertrouwen op de expertise van dit bedrijf dankzij diens jaren van ervaring. Samen met u zorgen zij ervoor dat uw pakket op een ecologische manier op zijn eindbestemming geraakt. Ontdek hieronder de vele mogelijkheden bij dit bedrijf.

Alle mogelijkheden op een rijtje

Dit transportbedrijf uit West-Vlaanderen staat klaar om zendingen van verschillende categorieën en gewichten te verzenden. Zij kunnen zwaar transport uitvieren, ook gekend als uitzonderlijk vervoer. Daarnaast staan zij ook bekend voor hun containertransporten van en naar de haven. Ook de inhoud van de zendingen vormt geen enkel probleem voor deze transportexpert: alle chauffeurs hebben de ADR bevoegdheid. Dit wil zeggen dat zij ook gevaarlijke stoffen mogen transporteren. Daarnaast schakelt u dit ervaren transportbedrijf uit West-Vlaanderen ook in voor het express vervoer van uw zendingen. Daarbovenop zijn zij al jaren actief als postdistributiebedrijf en bieden zij ook totaaloplossingen aan voor logistieke problemen. Dankzij hun brede ervaringen in het transport bent u overigens zeker van een efficiënte aanpak, zij hebben namelijk zelf ook geen tijd te verliezen. De chauffeurs van deze transportexpert worden zorgvuldig geselecteerd en opgevolgd tijdens hun werkuren om u een optimale dienstverlening te bezorgen. Hebt u een transportprobleem dat nog niet is besproken in dit artikel? Dan kan u hen ook contacteren voor een gepersonaliseerde oplossing. Zij zullen er alles aan doen om u een gepaste oplossing aan te bieden.

Vertrouw op deze expert

MEANN uit Kortrijk is duidelijk uw ideale partner voor al uw transportnoden. Van post tot uitzonderlijk vervoer: zij doen het allemaal. Bekijk op hun website rustig alle mogelijkheden en contacteer hen gerust bij vragen. U kan uw zendingen met een gerust hart bij hen afleveren!