Opvallende kleuren op de baan

Geplaatst door


auto te koop

74% van de wereldwijd verkochte auto’s zijn zwart, grijs, zilver of wit. We keken naar de parkeerplaats en merkten helaas dat medewerkers vaak voor neutrale kleuren kiezen. De opvallende kleuren lijken te zijn uitgestorven. Soms komen we echter een andere kleur tegen die je ogen bijna pijn doet.

Sommige chauffeurs beweren dat de kleur van uw auto uw persoonlijkheid weerspiegelt. Betekent dit dat we ons allemaal vervelen? Nee dat is het niet. We kiezen vaak voor neutrale kleuren, omdat we denken dat de waarde op de latere tweedehandsmarkt hoger is dan bij felle auto’s. Er zijn nog enkele chauffeurs die hier niet om geven, maar toch voor een gedurfde kleur kiezen. We hebben de meest in het oog springende kleuren op een rijtje gezet.

Kanariegeel

Ooit was een gele auto erg populair, maar nu is hij volledig verouderd. Soms kom je zo’n gele kanariewagen tegen op de baan. Helaas verdween de gele auto al snel. Vooral oudere modellen hebben hier last van. Dit kwam door het lood dat destijds nog in de verf was verwerkt.

Oranje

De bedrijfswagen van onze medewerkers is zwart. Maar met veel oranje accenten! Volgens verschillende antwoorden op het internetforum is een volledig oranje auto echter onmogelijk. Oranje is een cultkleur. Stel je voor, generaal Li. Kun je het je voorstellen in andere kleuren?

poeder

We zien steeds minder roze auto’s op de weg. Als je een roze auto bent tegengekomen, is het meestal een typisch “winkelwagentje”, zoals de Fiat 500. Er zitten meestal vrouwen achter het stuur. En ondanks de bevrijding van vrouwen.

Groen

Groen heeft verschillende tinten: van olijfgroen, felgroen tot donkergroen. Felgroene auto’s kunnen jongeren nog steeds aanspreken, maar andere groentinten worden al snel aangemerkt als ‘ouderwets’. Tot nu toe is groen onder de kleuren die we hebben besproken de meest voorkomende kleur, hoewel het aantal groene auto’s elk jaar afneemt.

Bruin

In 2012 werd bruin uitgeroepen tot een populaire kleur in de automobielsector. In tv-commercials en advertenties in kranten en tijdschriften laten autofabrikanten steeds vaker de bruine versie van hun nieuwste modellen zien. De kleuren hebben ook verschillende tinten: van bruin tot melkbruin tot donkerbruin. We kunnen niet voorspellen of bruin lange tijd een trendkleur zal worden, maar voorlopig zien de vooruitzichten voor bruintinten er “optimistisch” uit. De kleur van de auto hangt af van uw persoonlijke smaak en het gekochte automodel. De lichte T1 Volkswagen van heeft minder impact dan de felgele BMW. U mag de kleurkeuze echter niet laten bepalen door wat in de “standaard” is gespecificeerd. Zie je graag felle kleuren? Ga dan! Welke kleur kies je voor de vierwieler?

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!https://auto-verkopen-belgie.com