Mode plein Blog
Image default
Vervoer en transport

VPD.eu doet een stapje extra voor de klant

Online shoppen wordt met de dag populairder en zorgt dus ook voor steeds meer verkeer op de weg. De bestelbusbestuurders doen hun uiterste best om de pakketjes allemaal op tijd af te kunnen leveren bij de consument, maar ondertussen gaat er nog een veel grotere logistieke planning aan vooraf. Zo is VPD.eu verantwoordelijk voor de aflevering van het pakket, maar moet de bestelling eerst bij het distributiecentrum aankomen. Vervolgens is het aan onze excellente bezorgers de taak om het pakket binnen bepaalde tijdblokken te leveren. Daarna kun jij optimaal genieten van jouw pakket, dat binnen een dag aan huis geleverd is!

VPD.eu is een bedrijf voor Transport België, dat verantwoordelijk is voor de levering van grote en zware pakketten. Om uitstekende service te kunnen bieden voor onze klanten bieden wij verschillende mogelijkheden voor wat betreft leveringen. Zo kun je kiezen voor een express levering, waarbij het pakket binnen vierentwintig uur bij jou thuis afgeleverd wordt. De klant kan zelf kiezen voor een bepaald uurblok, zodat wij punctueel en correct kunnen leveren. Ook kun je kiezen voor de optie homeservice levering, waarbij wij het pakket aan huis leveren en vervolgens extra service leveren wanneer het gaat om basismontage voor bedden, het aansluiten van elektronica of het omkeren van de draairichting van een deur. Op die manier kun je optimale levering en service van VPD.eu verwachten en doen wij een stapje extra voor onze hooggewaardeerde klanten.

Wil jij uitstekende bezorging en service garanderen voor jouw klanten? Laat jouw bezorgingen dan leveren door VPD.eu en geef het distribueerproces uit handen. Wij gaan nauwkeurig en zorgvuldig om met de pakketten en doen graag een stapje extra voor de consument. Niet voor niets zijn onze chauffeurs tevens monteurs, die uitstekende service voor de klant kunnen bieden en de optimale bezorging kunnen garanderen.

https://www.vpd.eu/