Mode plein Blog
Image default
Woning en Tuin

Ramen? Steek zelf de handen uit de mouwen!

Ben je toe aan nieuwe ramen, maar vind je de prijzen van leveranciers en bedrijven die de ramen en deuren komen installeren prijzig? Dan heeft raamwinkel.be de perfecte oplossing. Je vindt er alle ramen en deuren aan fabrieksprijzen. Geen angst, je hoeft helemaal geen ervaren klusser te zijn om zelf je ramen te monteren.

 

Kwalitatieve Belgische ramen

De ramen op raamwinkel.be mogen dan een pak voordeliger zijn dan elders, dat wil niet zeggen dat je aan kwaliteit moet inboeten. Alle ramen en deuren op deze site zijn van Belgische makelij en komen van hoogwaardige fabrikanten. Je bestelt dus gewoonweg de grootste Belgische merken op onze site. Voel je je toch niet helemaal zeker en wil je je ramen voor de aankoop toch nog even bekijken en voelen? Ook dat kan. Bij raamwinkel.be kan je niet enkel online terecht, ze beschikken ook over een toonzaal waar ze je met plezier ontvangen.

 

Hulp bij het monteren van ramen

Hoewel ze een lage prijs voor je ramen garanderen, laten de mensen van raamwinkel.be je niet aan je lot over na de bestelling. Nee, ze bieden je ook hulp bij het monteren van de ramen en deuren. Eventueel komen ze zelfs bij je thuis opmeten en adviseren ze je ter plekke. Wil je toch liever op je eentje aan de slag en zo op de voordeligste manier je ramen op de kop tikken, bekijk dan zeker de instructievideo’s die online staan. Op die manier kan je je ramen en deuren opmeten als een expert, zonder enige hulp. Moest je toch met vragen zitten dan kan je altijd terecht bij de klantendienst.

Wil je meer ramen en deuren gaan monteren dan kan het misschien handig zijn de workshop te volgen die raamwinkel.be aanbiedt. In geen tijd ben je een expert die ook bij familie en vrienden een handje kan gaan toesteken.

 

Haal je ramen op of laat ze leveren

De keuze of je je ramen gaat oppikken of laat leveren is helemaal aan jou. Bestellingen groter dan 2.000 euro worden trouwens volledig gratis op de werf geleverd. Wil je je ramen afhalen dan kan je in het magazijn in Bornem terecht.

 

Ramen tegen een spotprijs

Heb je nood aan nieuwe ramen en/of deuren, neem dan zeker een kijkje op raamwinkel.be. Je vindt er een ruime keuze tegen fabrieksprijzen en steekt nog heel wat informatie op ook. Laat je online overtuigen en bestel vandaag nog voordelig je ramen. Monteren is super eenvoudig en je bespaart heel wat centen!

 

https://www.raamwinkel.be/nl