Mode plein Blog
Image default
Gezondheid

Rollator waarmee u gezien mag worden.

Carbon Rollator Alevo : De beste keus voor een actieve levenstijl! Bent u op zoek naar een design rollator waarmee u comfortabel en vol vertrouwen kunt wandelen, op elk terrein? Dan is de Alevo Carbon rollator met zijn extra stevige en zachte wielen de perfecte keus voor u.

Het nieuwe familielid van  Rehasense 100% rollator is ontwikkeld voor actief gebruik en maximaal comfort, lichtgewicht maar zeer stevig. Uitdagende drempels in uw huis, stoepranden en straten met kinderkopjes in de stad of hobbelige bospaden? Door zijn stevige wielen is de Alevo rollator uiterst stabiel en wandelt u gemakkelijk en veilig over vrijwel elk obstakel, binnen- en buitenshuis. Het is geweldig wanneer u op iets kunt vertrouwen wat 100% is.

Deze robuuste buiten rollator welke uiterst soepel rolt zal u begeleiden op elke ondergrond zelfs op klinkers blijft de rollator comfortabel vanwege zijn grote, zachte banden.

Lichtgewicht rollator Alevo voor actief gebruik.

Bent u op zoek naar een rollator waarmee u comfortabel en vol vertrouwen kunt wandelen, op elk terrein? Dan is de Rehasense Alevo met zijn extra grote en zachte wielen de perfecte keus voor u. En uiteraard is deze rollator leverbaar uit voorraad.

 

https://www.scootmobiel-comfortabel.nl/rollator-kopen/

Gerelateerde artikelen

Behandeling donkere vlekken op je rug

Infraroodsauna

Verloskundige in Nijmegen west