Mode plein Blog
Image default
Zakelijk

Het berekenen van het salaris

Bij het aannemen van nieuwe werknemers is het vaak het laatste punt wat wordt besproken de hoeveelheid van het salaris en daar kan nog wel eens een misverstand  over ontstaan. Als werkgever zijnde kan je kijken naar wettelijk vastgestelde salarissen, salarissen wat andere soortgelijke werknemers verdienen of zelf een andere inschatting maken en zelf een passend salaris aanbieden. Wat hier alleen kan fout gaan is het feit dat er misschien afspraken staan met de huidige werknemers over verhogingen door het aantal jaren werk dat ze leveren en eventuele promoties. Daarom is het belangrijk om duidelijke afspraken te maken en loonberekening te laten doen door een derde partij. CBBS is een expert op dit gebied  en kan een werkgever erg goed helpen op deze manier.

Salarissen verschillen heel erg per person. Het type werk wat je doet, het aantal uren dat je maakt en op wat soort tijdsstippen zijn erg belangrijke factoren voor het bepalen van een salaris. Er staan voor veel banen bepaalde startsalarissen, maar toch ontstaat hier vaak veel onduidelijkheid over. Bepaalde bedrijven tasten hier in het duister en kunnen hier goed wat hulp bij gebruiken. Zoals eerder gezegd zijn er externe partijen die bedrijven hierbij kunnen helpen op bijvoorbeeld het gebied van salarisberekening. Een speciaal systeem is ontwikkelt wat een salarisservice is genoemd en dat zorgt ervoor dat werkgevers en werknemers een goed inzicht kunnen krijgen op het gebied van lonen. Dit is een erg handige manier voor bedrijven en de werknemers.

CBBS heeft veel ervaring hiermee en biedt ook gericht advies aan op het gebied van management en is een uitstekende hulp die wordt aangeboden. Een derde partij inschakelen voor dit soort dingen is erg handig en zal alles een stuk gemakkelijker maken. Jouw loonzaken zijn in goede handen bij CBBS en zeker de moeite waard om in te schakelen bij hulp met loonzaken!

http://www.cbbs.nl/