Mode plein Blog
Image default
Mode en Kleding

Waar kan ik het beste softshell laten bedrukken?

Kleding laten bedrukken is een leuk idee. Zo kun je ook softshell kleding, zoals jassen laten bedrukken. De beste plek om softshell kleding te laten bedrukken is op de website van het bedrijf dat softshell kleding verkoopt. Het bedrijf biedt een breed scala aan kleuren en soorten kleding. Wat is softshell eigenlijk? Softshell-stoffen zijn meestal gemaakt van een mix van polyester en spandex. Ze zijn zeer rekbaar, lichtgewicht en flexibel. Softshell kleding is gemaakt van een stof die bestand is tegen water en wind. Het heeft een membraan achtige laag tussen twee lagen stof; de ene laag is waterdicht en de andere is ademend. De buitenste laag heeft ook een waterafstotende coating voor bescherming tegen regen, sneeuw, ijzel of andere neerslag.

Het bedrukken van softshell-stoffen

Wat softshell is, is al even uitgelegd, het is dus een stof die meestal gemaakt is van een mix van polyester en spandex. Het is bestand tegen water en wind, maar is ook ademend. De softshell is een lichtgewicht kledingstuk dat is ontworpen om je koel te houden bij warm weer en warm bij koud weer. Het heeft een elastische stretchstof aan de binnen- en buitenkant, waardoor het gemakkelijk aan en uit te trekken is. Softshell-stoffen worden vaak gebruikt voor jassen, maar ook wel voor sportkleding. Het is de laatste jaren een erg populaire stof geworden. Softshell-stof is ook een ideale stof om op te bedrukken omdat het een textuur heeft die niet te ruw of te glad is.

Softshell laten bedrukken met logo

Softshell kledingstukken kunnen bedrukt worden met logo’s, tekst of andere ontwerpen. Ze kunnen worden bedrukt met uw bedrijfslogo of slogan om de naamsbekendheid te vergroten en een voorsprong te geven op de concurrerende markt. Dit is een hele slimme manier van reclame maken waar vele bedrijven al aan meedoen. Kleding laten bedrukken met een logo of slogan is daarom een tip voor bedrijven die de naamsbekendheid willen vergroten. Softshell kan dus ook bedrukt worden. Een kledingstuk van fijne stof en een mooie manier van reclame maken in 1.

Eigen ontwerp laten bedrukken op kleding

Veel mensen doen het al, hun eigen ontworpen logo of ander ontwerp op kleding laten bedrukken. Zoals al gezegd kun je hier makkelijk reclame mee maken. En hoe leuk is het om je eigen ontwerp op kleding terug te zien. Het proces om je eigen ontwerp op kleding te laten drukken is niet zo moeilijk als het klinkt. Het enige dat je hoeft te doen, is je ontwerp uploaden en de gewenste hoeveelheid en maat selecteren en het soort stof waarop je het wilt laten bedrukken.

De beste plek om softshell te laten bedrukken

De beste plek om softshell kleding te laten bedrukken is dus een plek die de kleding aanbiedt en vervolgens voor je bedrukt. Ook moet het bedrijf gespecialiseerd zijn in kleding bedrukken en deze met hoge kwaliteit leveren. Dit kun je tegenwoordig het beste online vinden. Via internet je bestelling doorgeven, je ontwerp invoeren en op de bestelknop drukken is toch hartstikke makkelijk. Zo simpel kan het zijn.