Mode plein Blog
Image default
Gezondheid

Hoe je jouw gezicht lichter kunt maken om kleurenverschil tegen te gaan

Door verschillende oorzaken kan jouw gezicht donkerder worden dan de rest van jouw lichaam, of kunnen regionen van het gezicht donkerder worden dan de rest. Dat kleurenverschil zit er natuurlijk niet mooi uit, en je wilt jouw gezicht dus lichter maken. Gelukkig is dit wel een mogelijkheid en hebben wij enkele opties waarmee je jouw gezicht bleken kunt

De Skinlight Whitening Treatment

Een gemakkelijke manier om jouw gezicht lichter te maken is door het gebruiken van een blekende crème zoals deze van Skinlight. Dit is een crème die je tweemaal daags aanbrengt op de delen die je wilt bleken, en na enkele dagen zie je al resultaat. Op deze manier krijg je welk deel van je gezicht je ook wilt bleken snel een stuk lichter zonder te veel moeite of tijd.


Skinlight voor een lichtere huid

Gebruik citroensap

Je kunt citroensap aanbrengen op de regionen van je gezicht die je wilt bleken en dit 15 tot 20 minuten laten intrekken. In deze tijd moet je uit de zon blijven, anders zal je zeer snel verbranden, en dit maakt de huid niet echt lichter. Hierna kun je het citroensap afspoelen en moet je een voedende crème aanbrengen, want citroensap werkt ook uitdrogend. Wanneer je deze behandeling enkele keren per week herhaald zal je vanzelf resultaat gaan zien.

Gebruik altijd zonnebrand

Dit is natuurlijk meer een manier om te voorkomen dat je huid in de eerste plaats donkerder wordt, maar als jouw huid momenteel veel in de zon komt zal hij natuurlijk wel lichter worden als je dagelijks zonnebrand gaat dragen. Bovendien is het goed voor de huid om hem tegen de zon te beschermen, op die manier krijg je minder snel rimpels en heb je ook nog eens minder kans op het krijgen van huidkanker. En vergeet niet dat je ook zonnebrand moet dragen als de zon niet schijnt, want ook dan kan de Uv-straling bij jouw huid komen.

Scrub de huid en breng een yoghurtmasker aan

Wanneer je jouw huid scrubt verwijder je de dode huidcellen op het huidoppervlak, en dit zijn uiteraard ook de donkerste huidcellen. Door deze te verwijderen zal je huid dus wat lichter worden, en als je dan ook nog een masker van yoghurt aanbrengt kun je jouw gezicht lichter maken. Yoghurt bevat namelijk enzymen die de huid lichter zullen maken zonder hem te beschadigen, als je wat honing en citroensap aan dit masker toevoegt voedt je jouw huid er ook mee en heeft het een antibacteriële werking.

Wanneer je deze technieken toepast zal je eerder of later verschil in de tint van jouw huid gaan merken, hij zal vanzelf lichter worden. Vooral het gebruik van zonnebrand is erg belangrijk als je wilt dat jouw huid ook lichter blijft, en het gebruiken van de Skinlight crème voor het gezicht bleken werkt het snelst van de mogelijkheden.