Modeplein

De handzame bestelwagen is ideaal om te leasen

Geplaatst door

De handzame bestelwagen is ideaal om te leasen Wil je een bestelwagen leasen? Er zijn diverse typen bestelwagens op de markt. Veel automerken hebben er wel een paar opgenomen in hun lijn. De nadruk van de wagen ligt op de laadbak, de auto is dan ook bedoeld voor het vervoeren van spullen. Een bestelwagen is eigenlijk een meer handzame versie van een vrachtwagen. Je hoeft er alleen niet een speciaal papiertje voor te halen, rijbewijs B volstaat. Tegenwoordig is het mogelijk om ook deze auto zelf samen te stellen. Je kunt kiezen uit verschillende lengten en hoogten, voor een schuifdeur aan de zijkant, of een afgesloten cabine. Bij sommige leasebedrijven kan je ook je eigen bestelauto samenstellen.

De voordelen van Peugeot Expert lease

Peugeot heeft een uitgebreide lijn bestelwagens op de markt gebracht. Zo kun je onder andere kiezen uit modellen als Peugeot Bipper, Peugeot Partner, Peugeot Partner Electric, Boxer en de Nieuwe Expert. Al deze wagens hebben hun eigen unieke karakter. De Peugeot Partner heeft een iets stoerder voorkomen en is gericht op professioneel gebruik. Je zit iets hoger dan in een gewone personenauto, waardoor je een perfect zicht op de weg hebt. Om het zitcomfort nog meer te verhogen kunnen de leuningen van de bestuurdersstoel hoger en lager gezet worden. Ook is het stuur verstelbaar in hoogte en diepte en kan deze dus aangepast worden aan je armlengte.

Overweeg je Peugeot Expert Lease?

U maakt een goede keuze. De Peugeot Expert is al twintig jaar een betrouwbare bestelauto die voortdurend updates krijgt met moderne snufjes. Zo heeft hij een groot touchscreen in het dashboard waardoor de bedieningsfuncties altijd overzichtelijk te zien zijn. Er is een navigatiesysteem geïntegreerd, maar je kunt ook je USB stick aansluiten. Wil je een bestelauto leasen? Met Peugeot maak je een veilige keuze.

https://www.bestelwagenleasen.nu