Mode plein Blog
Image default
Auto

Private lease beste optie voor zzp’er

Een auto hebben is voor de zzp’er vaak een van de eerste dingen die geregeld moet worden. Met een auto is de zzp’er mobiel en kan elk moment naar een opdracht toe gaan. Maar een auto kopen is een grote kost. Zzp’ers willen zo’n enorm bedrag liever niet van hun werkkapitaal af zien gaan. Een auto leasen zzp kan een oplossing zijn. Je betaalt per maand een vast bedrag aan een leasemaatschappij om gebruik te maken van een auto. Maar om een auto te leasen wordt dat vaak via een werkgever gedaan en er wordt verwacht dat je de auto ook gebruikt voor alleen zakelijke redenen. Daarom is er de private lease op de markt gebracht. Private lease is speciaal voor de particulier, de zzp’er of de doodgewone autorijder. Bij private lease mag je de auto gebruiken voor zaken en privé. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over de bijtelling.

bestelauto leasen

Een belangrijk punt om wel goed op te letten met private lease zijn de voorwaarden van leasecontracten. Omdat private lease erg in trek is, komen er ook meer leasemaatschappijen die dit bieden en soms met hele verwarrende voorwaarden en afspraken. Om te voorkomen dat je straks geen onaangename financiële verrassing krijgt is er een keurmerk opgericht, het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk verzekert je van eerlijke voorwaarden, bescherming tegen te hoge kosten, een complete auto, veertien dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten. Kijk goed uit naar dit keurmerk om zeker te zijn van een goede deal.

Een markt in opkomst

Is meteen een auto kopen een te grote aanslag op je kapitaal? Denk dan eens private lease. Het is een vorm dat langzaam steeds meer in opkomst komt en dus meer automerken kan bieden. Zoals een ruime Peugeot Partner lease waar je je gehele werkplek in kwijt kan. Of een sportieve Audi voor je dagelijkse zakenritten.

https://www.bestelautoleasen.com/

Gerelateerde artikelen

Zoek een lease auto die aansluit op jouw wensen en budget

Goedkoop auto leasen Drenthe

Het gemak van een bestelwagen leasen